Hoe solliciteer je bij Kempenhaeghe?


Kempenhaeghe heeft voortdurend behoefte aan professionals die in onze organisatie passen. Collega’s die zich willen ontwikkelen en betrokken zijn bij onze doelgroepen. Heb jij een voor jou interessante vacature gezien? Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Klik op de knop ' Solliciteren' bij de vacature.

Stap 2: Vul de gevraagde gegevens in op het formulier en voeg je motivatie en je curriculum vitae toe als bijlagen.
 

Stap 3: Kies 'solliciteren’ om je sollicitatie te versturen.

Stap 4: Je ontvangt een email om een wachtwoord aan te maken. Als je dit hebt gedaan, staat een ‘taak’ voor je klaar ter bevestiging van je wachtwoord. Hierna nemen we je sollicitatie in behandeling. Je ontvangt dan weer een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal. Vanaf dat moment kun je informatie over jouw sollicitatie en vervolgstappen daarin volgen. Telkens als er een nieuw bericht voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail.


Corona en sollicitatiegesprekken
Kempenhaeghe volgt het beleid van de overheid en het RIVM inzake corona. Sollicitatiegesprekken voeren we bij voorkeur persoonlijk in een ruimte die groot genoeg is om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Na elk persoonlijk gesprek reinigen we de oppervlakten in desbetreffende ruimten.
Heb je voorafgaand aan een gepland gesprek klachten die kunnen wijzen op een coronabesmetting zoals hoesten, keelpijn, verkoudheid, koorts, verlies van geur- en smaakvermogen? Neem dan contact op met het HR-servicebureau via e-mail secretariaatP&O@kempenhaeghe.nl of telefoon (040) 227 92 75.
We bespreken dan (alternatieve) vervolgstappen.

Veel succes gewenst met je sollicitatie! 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met ons team Recruitment.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 
+31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een
 Job alert in

 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  route naar Kempenhaeghe