Volg jij een mbo- of hbo-opleiding in de zorg?

 


Dan maken we graag kennis met jou!
 

Kempenhaeghe draagt in de vorm van stageplaatsen graag bij aan opleiding van professionals. Vooral in de zorgverlening zijn er veel stageplekken, maar ook binnen andere onderdelen van onze organisatie en centra zijn er opties. Het gebeurt regelmatig dat we zorg-stagiaires na de stage een contractvorm kunnen aanbieden.


Erkend leerbedrijf
Onze stageplaatsen voldoen aan de kwaliteitseisen die gelden voor beroepspraktijkvorming. Elke stagiair krijgt een persoonlijk werkbegeleider. We verwelkomen jaarlijks ruim 120 stagiairs van VMBO-, MBO- , HBO- tot WO-niveau. Grote kans dat je bij ons een stageplaats vindt die past bij jouw opleiding/niveau!


Wat bieden we jou?
Als stagiair ontvang je een stage-overeenkomst. Bij een stage van minimaal 144 uur, krijg je een stagevergoeding volgens de CAO-Ziekenhuizen.

Als stagiair werk je in het team samen met collega’s van Kempenhaeghe die je begeleiden. Daarnaast is je ‘eigen’ ervaren werkbegeleider je vaste aanspreekpunt voor jouw vragen. Met jouw blik gericht op ‘leren en ervaren van de praktijk’ ga je onder passende begeleiding aan de slag met jouw leerdoelen en competenties. Zo groei jij persoonlijk en vakinhoudelijk! En leren wij ook weer van jouw nieuwste kennis en open blik!


Op zoek naar een stageplaats?
Neem dan contact op met Ingrid Vestjens of Ingrid Hendriks via Praktijkopleiders@kempenhaeghe.nl, via Whatsapp 06-12815326 of via T. 040-2279275.
Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Je kunt bij hen ook terecht met vragen over BBL trajecten.

* Kempenhaeghe  is een door SBB erkend leerbedrijf conform de wettelijke eis voor mbo-studenten. Op het gebied van opleiding en scholing werken we onder meer samen met ROC Eindhoven (sector zorg en welzijn), Fontys Hogeschool Eindhoven, Avans Hogeschool en Gildeopleiding Limburg. 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met ons team Recruitment.

 recruitment@kempenhaeghe.nl
 
+31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een
 Job alert in

 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  route naar Kempenhaeghe.nl