Heb jij als arts-in-opleiding bijzondere belangstelling voor onze expertisegebieden?

 

Voor artsen-in-opleiding bieden we aantrekkelijke mogelijkheden differentiatie-stages in epileptologie en slaapgeneeskunde. De stages bestaan uit klinische en poliklinische activiteiten voor kinderen, pubers, (jong)volwassenen, ouderen, mensen met en zonder lichamelijke en/of verstandelijke handicaps. Behalve het participeren in de kliniek en polikliniek levert het deelnemen aan diverse overlegvormen belangrijke leermomenten op.

In Kempenhaeghe werk je als arts-in-opleiding in dagdiensten onder directe supervisie van de stafleden neurologie. Er is veel ruimte om de stage op maat, dus naar wensen en leerbehoeften, in te vullen.

De differentiatiestage in Kempenhaeghe is gebaseerd op competentiegericht leren volgens het CANMEDS-model en is door de Medisch Specialisten Registratie Commissie (MRSC) erkend als keuzeonderdeel van de neurologieopleiding.

·         Informatie over de differentiestage epilepsie

·         Informatie over de differentiestage slaapstoornissen

Ook voor aankomend Artsen Verstandelijk Gehandicapten zijn er mogelijkheden.

Artsen-in-opleiding kunnen voor vragen terecht bij prof. dr. Marian Majoie, neuroloog en opleider. Zij is bereikbaar via haar secretariaat. Stuur een e-mail naar Linda Linssen LinssenL@kempenhaeghe.nl

Vind de baan die bij jou past

Vacature gevonden: AIOS


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met ons team Recruitment.

 recruitment@kempenhaeghe.nl
 
+31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een
 Job alert in

 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  route naar Kempenhaeghe.nl