Beste Woonbegeleider complex gedrag, ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en afwisselende baan in de zorg?

Functie: Woonbegeleider complex gedrag

Sluitingsdatum: doorlopend

Contract: onbepaalde tijd


Aantal uren:24-32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Als woonbegeleider complex gedrag ben je begeleider van een complexe en diverse cliëntengroep, waarbij zorg op maat hoog in het vaandel staat. Je begeleidt de bewoners door de dag heen en speelt in op de dagelijkse gebeurtenissen met als doel de bewoner een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Jij stemt jezelf constant af op de echte behoefte van de cliënt en beweegt steeds mee, zodat hij zich veilig voelt. Jij zorgt steeds samen met het team voor een veilige, voorspelbare, overzichtelijke en prikkelarme omgeving.
    
Als woonbegeleider observeer, geef je betekenis aan en speel je in op het complexe, soms moeilijk begrijpbare gedrag. Je biedt de bewoner structuur, duidelijkheid en veiligheid. Daarnaast pas jij je manier van communiceren aan, aan wat de cliënt op dat moment nodig heeft.
Er is een nauwe samenwerking met de dagbesteding, waar bewoners over het algemeen doordeweeks dagelijks naar toe gaan. Je werkt en denkt mee in het behalen van persoonlijke doelen van de bewoners en doet dit volgens de diverse methodieken waarmee binnen het cluster wordt gewerkt.
De werktijden zijn tussen 07.30 – 22.45 uur en je werkt in gevarieerde diensten. Tenslotte vervul je binnen Kempenhaeghe vanuit het cluster een crisisfunctie gericht op gedrag.

 

Over de afdeling

Binnen het cluster complex gedrag wonen volwassenen met een zeer diverse zorgvraag. De doelgroep bestaat uit acht bewoners met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Ieder individu is bekend met een complexe vorm van epilepsie met daarnaast bijkomende stoornissen waaronder psychische/psychiatrische, lichamelijke en ernstige gedragsproblematiek. Sparrenlaan 2 bestaat uit acht appartementen waar veelal 1 op 1 begeleiding geboden wordt, maar waar ook oog is voor gezamenlijke momenten waarbij de bewoners gebruik maken van de gedeelde woonkamer.

 

Wat breng jij mee

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding V&V of Social Work / agogische opleiding en hebt ervaring me de doelgroep EVB+. Je ziet het als jouw taak om een cliënt echt te doorgronden en samen te investeren in jullie vertrouwensband, dat gaat met vallen en opstaan. Moeilijk verstaanbaar gedrag zie jij als uiting dat het “even niet lekker gaat” en is voor jou een uitdaging om naar de oorzaak op zoek te gaan zodat jullie elkaar steeds beter gaan begrijpen.
Je bent een daadkrachtige, enthousiaste en zelfstandige professional. Je staat open voor uitdagingen en durft initiatief te tonen. Je reflecteert op je eigen handelen en het geven en ontvangen van feedback is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, bent consequent en durft je eigen grenzen aan te geven. Een gezonde dosis humor is altijd welkom!

 

Wat bieden wij jou

  • Een vaste aanstelling;
  • Uren in overleg, wij denken aan 24-32 uren;
  • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 45, maximaal € 3.225 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool;
  • Volop (door) groeimogelijkheden;
  • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Roelof Heessels, clustermanager, via M. 06-10549997.

 

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Ben je geïnteresseerd?

We zien je reactie dan graag via bijgaande link tegemoet.

Locatie: Sterksel

Bereikbaarheid: 15 min. achter Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl