Beste Neuroloog met interesse in slaapgeneeskunde, kom jij ons multidisciplinaire slaapteam versterken?

Functie: Neuroloog voor Centrum Slaapgeneeskunde (CSG)

Sluitingsdatum: 31-12-2020

Contract: tijdelijk met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Aantal uren: 36-45 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Hoe ziet jouw werkdag eruit

We dagen je uit om samen met ons bevlogen team van slaapexperts hét verschil te maken in het slaaplandschap. Binnen Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe diagnosticeer en behandel je (jong) volwassen patiënten met complexe slaapproblemen in poliklinische- en klinische setting (kortdurende opnames). Jouw focus ligt op het gebied van neurologische slaapstoornissen en slaapstoornissen bij patiënten met neurologische aandoeningen. De multidisciplinaire setting en samenwerking met universitaire centra biedt beslist een inspirerende carrièreplek waarin we innovatieve ideeën aanmoedigen. Je bent net zo enthousiast als wij en je deelt met verve je kennis onder collega’s en externe professionals. Uiteraard is er volop ruimte om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Artsen die op korte termijn hun specialisatie afronden worden ook van harte uitgenodigd te reageren.

 

Over de afdeling

Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe is een van de grootste multidisciplinaire slaapexpertisecentra van Nederland. Ons team van o.a. neurologen, longartsen, artsen (waaronder AVG), kinderartsen en kinderneurologen, psychologen/gedragswetenschappers en verpleegkundig specialisten, stelt een holistische benadering van de patiënt centraal. Samen met ervaren somnotechnologen en gespecialiseerde slaap- en onderzoeksverpleegkundigen werken we aan de beste zorg, met alle kennis en alle aandacht voor de patiënt. We beschikken over het gehele pallet aan slaapdiagnostische mogelijkheden. Als expertisecentrum onderhoudt Kempenhaeghe een netwerk van samenwerkingsverbanden ten behoeve van patiëntenzorg, onderwijs, innovatie en wetenschappelijk onderzoek over de gehele keten van de slaapgeneeskundige zorg. Kempenhaeghe breed is er een Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband.

 

Wat breng jij mee

  • Enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden, waarbij je je thuis voelt in een multidisciplinaire setting. Het spreekt je aan om hierbij de diepte in te gaan en de hulpvraag van de patiënt breed te benaderen.
  • De bereidheid om je, naast de neurologische slaapstoornissen, te verdiepen in de overige slaapstoornissen en interdisciplinair opgeleid te worden tot somnoloog (wanneer je dit nog niet bent; examen ‘somnologist-expert in sleep medicine’ European Sleep Research Society). Ook is er de mogelijkheid om je te specialiseren in de KNF-diagnostiek.
  • Een bijdrage te leveren aan interne- en externe expertiseoverdracht, waaronder verdiepingsstages voor AIOS uit verschillende disciplines en het meewerken aan samenwerkingsverbanden met andere centra.
  • Een innovatieve mindset wordt (sterk) gewaardeerd.
  • Aantoonbare wetenschappelijke affiniteit strekt tot de aanbeveling.

 

Wat bieden wij jou

Vanaf 1 januari 2021 kun je een warm welkom verwachten binnen Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS. De omvang van het dienstverband is 36-45 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie e/o functie inhoudelijke vragen neem je contact op met  dr. Angelique Pijpers, neuroloog, via T. 040 -2279 400 of E. pijpersa@kempenhaeghe.nl

Voor overige vragen  kun je  contact opnemen met  Ellen Poelman, manager bedrijfsvoering, via M. 06-12961789 of E. poelmane@kempenhaeghe.nl

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Chantal Simar, recruiter,  via M. 06-51142379 of simarc@kempenhaeghe.nl   


Ben je geïnteresseerd?

We zien je reactie dan graag via bijgaande link tegemoet. 

Locatie: Heeze

Bereikbaarheid: 15 min. achter Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl