Beste Neuroloog,

Over het Centrum voor Slaapgeneeskunde

Binnen het Centrum voor Slaapgeneeskunde staat het multidisciplinair werken centraal en werken de diverse professionals samen aan de beste zorg. Het team bestaat uit (kinder)neurologen, longartsen, (AVG) artsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers en verpleegkundigen. Er wordt gewerkt in kleine teams, waarbij ook verpleging en KNF is gespecialiseerd. Als expertisecentrum onderhoudt Kempenhaeghe een netwerk van samenwerkingsverbanden met tweedelijns- en academische centra ten behoeve van patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. 

Over Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is het leidend expertise centrum in Nederland. Met zo’n  1.200 medewerkers werken wij aan gespecialiseerde zorg voor cliënten met epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Met alle kennis, alle aandacht. De zorgvragen van onze patiënten zijn veelal complex en indringend. Wij zorgen dat zij ondanks hun diagnose of beperking meer perspectief krijgen. Door kennis en aandacht krachtig te combineren, verbindingen te leggen en onszelf continu te ontwikkelen. Voor expertiseontwikkeling en innovatie van diagnostiek en behandeling werkt Kempenhaeghe samen met academische centra en andere kennisinstituten. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl. 

Kempenhaeghe biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn ontleend volgens AMS. Aanstelling vindt plaats in dienstverband. De omvang van het dienstverband is 27 – 36 uur per week.  

Er zijn korte lijnen tussen de diverse behandelaars, die de multidisciplinaire en geïntegreerde zorg faciliteren.

Er is ruimte voor zorg innovatie en  wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie e/o functie inhoudelijke vragen  kunt u contact opnemen met mevr. dr. Angelique Pijpers, neuroloog-somnoloog (06-414 026 88). 

Voor overige vragen  kunt u contact opnemen met  mevr. Ellen Poelman (06-12961789).

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met mevrouw C. Simar, recruiter via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl 

Ben je geïnteresseerd in de functie dan kun je tot en met 15 maart a.s. solliciteren via bijgaande link. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Kempenhaeghe. Alle kennis. Alle aandacht. Locatie: Heeze


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl