Kom jij ons kinderteam versterken?

Functie: GZ-psycholoog kinderteam slaapcentrum

Sluitingsdatum: 15-10-2023

Contract: bepaalde tijd, met vooruitzicht op een vaste aanstellling

Aantal uren: 18 - 36

 

Locatie:  Heeze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Centrum voor Slaapgeneeskunde (CSG) van Kempenhaeghe biedt multidisciplinaire, hoogwaardige diagnostiek en behandeling voor patiënten met complexe, zeldzame
en/of therapieresistente slaapstoornissen. Binnen het kinderteam van het Centrum voor Slaapgeneeskunde is een vacature voor een GZ- psycholoog en/of orthopedagoog-generalist. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie, waarbij intercollegiaal contact, pionieren en uitwisseling van kennis en vaardigheden vanuit verschillende invalshoeken een van de speerpunten is.

Het team
De kinderpoli maakt deel uit van het Centrum voor Slaapgeneeskunde (CSG). Binnen het CSG zijn verschillende medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en
(GZ) -psychologen werkzaam. Het kinderteam bestaat op dit moment uit een kinderarts, een arts verstandelijk gehandicapten (AVG)/ somnoloog, en 1 psycholoog en twee praktisch pedagogisch thuisbegeleiders. Vanwege het vertrek van de GZ psycholoog zijn we op zoek naar iemand die vol enthousiasme het stokje over wil nemen om verder te bouwen in dit jonge, dynamische en enthousiaste team met veel ambitie voor de toekomst.  

Functie-inhoud
Het kinderteam houdt zich bezig met complexe slaapproblemen en stoornissen bij kinderen tot 18 jaar. De problematiek is divers, vaak een combinatie van somatiek en psyche, waarbij multidisciplinaire aanpak noodzakelijk is. Als GZ-psycholoog bied je probleemgerichte diagnostiek, behandeling (vaak gedragstherapeutisch van aard) en begeleiding. Je verzorgt supervisie voor de basis psycholoog, pedagogisch medewerkers en informeert hulpverleners op afstand vanuit je expertiserol. Wekelijks is er een multidisciplinair casusoverleg met het kinderteam. Naast een cliëntgerichte aanpak, behoren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van zorgbeleid en meedenken in de ontwikkeling van de kinderpoli tot je takenpakket.

Jouw werkdag
Je begint doorgaans met een combi-consult, waarbij jij de intake doet, vervolgens overleg hebt met de arts en dan de patiënt door de arts wordt gezien. Samen met de patiënt en/of ouders, en de arts kom je tot een behandelplan. Vervolgens heb je een opvolgconsult met een volgende patiënt en daarna nog een telefoontje met een hulpverlener die betrokken is bij een andere patiënt. In de pauze loop je met je collega’s een rondje over het bosrijke terrein en regelmatig volgt er dan een overleg zoals een patiënten overleg, teamoverleg of overleg met de praktisch pedagogische thuisbegeleiding. In de middag staat er weer een combinatieconsult gepland, gevolgd door een opvolgconsult en een telefoontje. Eens per week heb je telefonisch spreekuur voor externe hulpverleners en eens in de week intervisie. Op een andere dag heb je meer tijd voor administratie en het verbeteren van de zorg. Je hebt informeel contact met je collega’s: (GZ)-psycholoog, AVG-arts, kinderarts, praktisch pedagogische thuisbegeleiding en uiteraard het volwassenteam van slaapgeneeskunde.

Waarom is dit jouw (droom)plek?

 • Je hebt de mogelijkheid om je als expert (verder) te ontwikkelen, in een omgeving omringd door professionals op jouw vakgebied.
 • Je komt te werken in een internationaal gewaardeerd en erkend expertisecentrum, met mogelijkheden tot verdere (loopbaan)verbreding en opleiding.
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en dynamisch team en mag meedenken over en vormgeven aan de ambities voor de toekomst.
 • Wij bieden mogelijkheden tot (na)scholing en deelname aan congressen om je als professional te blijven ontwikkelen.
 • Je werkt samen in een leuk team, waar ieders inbreng gewaardeerd en verwacht wordt.

Wat wij vragen

 • Een afgeronde GZ opleiding (BIG registratie), of uitzicht op afronding van de opleiding in de nabije toekomst. PIOG’s die binnenkort klaar zijn met hun opleiding nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren.
 • Ervaring binnen de kinder- en jeugd en/ of binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Enthousiaste persoonlijkheid die in staat is om buiten de gebaande paden mee te denken in de zorg voor kinderen met complexe slaapproblematiek.
 • Affiniteit met werken binnen een multidisciplinair team.

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd (1 jaar) met de intentie tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Prettige werkomgeving binnen een klein, enthousiast en gedreven multidisciplinair team.
 • Uitgebreide inwerkperiode waarin je (indien nodig) wordt begeleid in het zich bekwamen in de (Behavioural) Sleep Medicine.
 • Inschaling vindt plaats conform de CAO – Ziekenhuizen
 • Afhankelijk van het aantal gewenste werk uren wordt het takenpakket uitgebreid met inzet binnen andere clusters (volwassenen) waarbij nadruk op kindcluster zal liggen.

 

Locatie: Heeze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en sollicitatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen zodat wij je kunnen enthousiasmeren voor deze vacature!

Wil je je nog iets meer beeld vormen of de sfeer proeven? Je kunt een dagdeel komen meelopen!

Informatie kan worden ingewonnen bij Kim Aleven, manager bedrijfsvoering, via T. 040-2279169.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Ben je geïnteresseerd?

We zien je reactie dan graag voor 16 oktober a.s. via bijgaande link tegemoet. 

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl