Beste begeleider / persoonlijk begeleider wonen of verpleegkundige voor buitenhuis Hofpad, “Bied jij ons een fijn thuis met structuur en toch genoeg bewegingsvrijheid zodat wij onszelf kunnen zijn?”  

Functie: Begeleider / persoonlijk begeleider wonen of verpleegkundige

Sluitingsdatum:

Contract: bepaalde tijd, met vooruitzicht op een vaste aanstelling

Aantal uren: 24 -30

 

Locatie:  Leende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de afdeling

Wat ga jij betekenen als begeleider
Als begeleider in buitenhuis Hofpad werk je volgens het verpleeg-, begeleidingsplan methodisch en doelgericht verplegen, persoonlijk verzorgen en begeleiden van de bewoner met als doel de gezondheid en het welzijn te bevorderen.
Binnen het 24-uurs continuïteitsproces coördineer je de zorg aan de toegewezen bewoners. Tevens ben je coördinator van het verpleeg- begeleidingsproces van de aan jou toegewezen bewoners met laagcomplexe en middel complexe situaties/casus.
Je voert werkzaamheden uit die voorkomen bij bewoners in hoog complexe situaties, onder directe of indirecte begeleiding en/of coaching van de seniorbegeleider.
Daarnaast begeleid en coach je de collega’s woonzorg.
Verder ben je leergierig, wil je jezelf ontwikkelen en werk je graag in een prettig samenwerkend team met afwisselende taken.

Wat ga jij betekenen als persoonlijk begeleider wonen / verpleegkundige
Als persoonlijk begeleider wonen / verpleegkundige in buitenhuis Hofpad in Leende ben je in de eerste plaats verantwoordelijk samen met collega`s in de woonzorg, voor de uitvoering van de bewonerszorg. Daarnaast coördineer je zorg van enkele bewoners. Dit doe je binnen het 24 uurs continuïteitsproces in vroege- en late- en slaapdiensten. Met jouw relativeringsvermogen en humor zet jij je in om contact te maken met de bewoners en familie en bied je ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Afhankelijk van de bewoner, stem je de begeleidingsstijl af op het volgen/meebewegen versus het stimuleren in de ontwikkeling op verschillende gebieden zoals zelfstandigheid, zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en keuzes maken. Daarnaast ben je samen met de hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de totstandkoming, evaluatie en bijstelling van de verpleeg-/ begeleidingsplannen van enkele bewoners. Tenslotte maakt het begeleiden van MBO- en HBO studenten onderdeel uit van de functie.

Over buitenhuis Hofpad
Hofpad ligt midden in het centrum van Leende en bestaat uit twee naast elkaar gelegen gebouwen. Hofpad 10-12-14-16, met resp. twee appartementen en twee groepswoningen van 6 plekken elk.
Hofpad 18-20 waarvan Hofpad net verbouwd is. In vier appartementen wonen bewoners met een zorgvraag op het gebied van wonen en zelfstandigheid en epilepsie en niet altijd gerelateerd aan een verstandelijke beperking.   
Hofpad 20 is een groepswoning met 6 plekken. Op Hofpad wonen bewoners met epilepsie en met een lichte tot matige verstandelijke beperking waarvan de leeftijd varieert tussen 25 en 80 jaar. De zorg voor bewoners is erg divers en afwisselend. Binnen het ene woonhuis ligt de ondersteuning meer op het vlak van het omgaan met het ouder worden en de veranderingen in functioneren, terwijl in het andere woonhuis meer de nadruk ligt op stimuleren en ontwikkelingsgericht werken.  Door de verschillen in doelgroep en het niveau van functioneren is er veel dynamiek en interactie binnen de woonhuizen. Voor de te realiseren appartementen voorzien we dat daar bewoners komen wonen met vooral een begeleidingsvraag op het gebied van epilepsie en wonen en dus niet per definitie met een verstandelijke handicap.

Er wordt gewerkt vanuit twee teams.  
De bewoners nemen deel aan dagbesteding of (aangepast) werk. Ook worden bewoners gestimuleerd deel te nemen aan activiteiten in het gemoedelijke dorpje, zoals kermis, carnaval, een bezoekje brengen aan de kapper, mee boodschappen doen of een bezoek aan het plaatselijke café.

Wat breng jij mee

 • Je beschikt over een afgeronde SAW of V&V-beroepsopleiding op minimaal niveau 4;
 • Je bent een professional die warme zorg biedt waarbij je het uitdagend vindt om veelal te werken met non verbale communicatie;
 • Je beschikt over zelfreflectie en kunt je grenzen aangeven;
 • Je weet een goede relatie op te bouwen met de bewoners en diens naasten en creëert een passend netwerk met betrekking tot het multidisciplinair team;
 • Open communicatie waarbij je op een natuurlijke manier samenwerkt met je collega’s en hen weet te coachen en met overtuiging samen het toekomst pad verder weet uit te stippelen.

Wat bieden wij jou

 • Vanuit een jaarcontract gaan we werken aan een optimale samenwerking waarbij we uitgaan van een ontwikkeling die leidt tot een vaste aanstelling;
 • Deze uitdaging past bij minimaal 24-30 uur per week aanwezigheid, uiteraard kunnen we samen naar de passende uren voor je kijken;
 • Cao Ziekenhuizen, salaris in FWG 40, maximaal € 3.160 of FWG 45, maximaal € 3.468 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van de functie;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Volop (door)groeimogelijkheden;
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

 

Locatie: Leende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Debbie Vliegenberg, trainee clustermanager, via M. 06-51548772.

 

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl


Ben je geïnteresseerd?

We zien je reactie graag via bijgaande link tegemoet. 

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl